Het is een merk dat veel van ons gebruikt hebben maar waar nog altijd weinig waardering voor is: Lenovo. Dit merk maakt onder andere laptops die wereldwijd gebruikt worden op kantoren. Ze zijn betaalbaar, goed te repareren en van binnen hebben ze alles dat nodig is voor een standaard kantoorbaan. Maar het merk Lenovo is zoveel meer dan dat.

Over Lenovo als merk

Het is gek dat Lenovo niet de beste reputatie heeft als het op computers aankomt, want ondertussen hebben ze wel een gigantisch marktaandeel. Ze schommelen vaak tussen de tweede en derde plek als het gaat om meest verkochte computers. Toch heeft Lenovo nog de naam van een middelmatig merk. Daarin proberen ze in rap tempo verandering te brengen.

Lenovo

Veelzijdige laptops

We kennen allemaal die Lenovo laptops die op kantoren worden gebruikt. Daarover zijn de meningen verdeeld, maar je moet toegeven dat die laptops veel aankunnen. Daarvoor zijn ze dan ook ontworpen. Maar Lenovo kan nog veel meer dan dit. Ze maken namelijk ook andere laptops met allerlei specificaties. Wist je bijvoorbeeld dat Lenovo niet lang geleden een laptop op de markt heeft gebracht die uitermate geschikt is om op te gamen? Deze laptops moeten meer kunnen hebben dan normale werklaptops omdat ze bijvoorbeeld een nieuwe, graphisch zeer veeleisende game moeten kunnen draaien. Daar is een videokaart voor nodig van het hoogste niveau. Ook is de processor en opslag essentieel voor een goed functionerende laptop voor games.